MAGYAR CUKRÁSZ IPARTESTÜLET

Kedves Tagjaink!

Mint arról korábban is tájékoztattuk Önöket, a novemberi rendkívüli közgyűlésünk 5/2016. RKGY. (2016.11.28.) határozata alapján 2017-től az ipartestületi tagdíj havi 8.000 Ft, melyet az Ügyvezetőség a tag írásbeli kérelmére, megfelelő indoklás esetén havi 5.000 Ft-ig egyedileg mérsékelhet.

A tagdíjemelési javaslatot előzetesen írásban, majd a rendkívüli közgyűlésen szóban is részletesen indokolta az Elnökség, melyet a közgyűlés nagy többséggel elfogadott. Közös céljainkat és jövőképünket olvashatták korábbi hírleveleinkben és a Cukrász Mester magazinban egyaránt, valamint alább letölthetik. Ha még nem tették volna, kérjük olvassák el tájékoztatásunkat, hogy lássák, ezek az intézkedések Önökért, szervezetünk és a magyar cukrász szakma jövőjéért történnek.

A tagdíj egységes, hiszen az Ipartestület alapvetően mindenkinek ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtja (illetve mindenkinek annyit, amennyit közülük igénybe vesz), de természetesen a szervezet és az alapszabály szellemének megfelelően a kisebb, vagy nehezebb helyzetben lévő vállalkozásoknak lehetőségük van tagdíj mérséklést kérni.

A jóváhagyott tagdíj mérséklések egy évre érvényesek, azokat minden évben újra kell kérelmezni.

Kérjük Kedves Tagjainkat, hogy amennyiben kérik a tagdíj mérséklését, azt az alább letölthető nyomtatvány kitöltésével és e-mailen, faxon, vagy postai úton történő visszaküldésével 2019. január 25-ig tegyék meg.

Az Ipartestület Elnöksége kéri minden kedves Tagunk támogatását, hiszen csak együtt tudunk tenni a célokért, a szakmáért, hogy meg is valósuljon az a jövőkép, amit már szlogenünkben is megfogalmaztunk:

„LEGYEN TREND CUKRÁSZDÁBA JÁRNI!”

 

Ireks kiemelt

 

Parola 

 

Nissan oldalra

 

 

Sanremo oldalra 

 

Bulfoni

 Debic

 Goodwill oldalra

 

Gyertyakovács jobbra

 

 Zeelandia

 

 

MasterMartini oldalra

 

Progép oldalra

 

König oldalra 

 

Andretti

 

 Dawn_oldalra.jpg

kEN

 

 Robotcoupe

 

Assist trend 

 

Martinbraun

Vissza a tetejére