MAGYAR CUKRÁSZ IPAROSOK ORSZÁGOS IPARTESTÜLETE

Kedves Tagjaink!

Magyarország Tortájához és Magyarország Cukormentes Tortájához a plakátokat bejelentkezést követően letölthetik honlapunkról.

A Magyarország Tortája plakát A4 és A3 méretben, a Magyarország Cukormentes Tortája plakát A3 méretben tölthetők le és nyomtathatók ki.

A Magyarország Cukormentes Tortája plakátot kinyomtatva postai úton is meg fogják kapni az Egy Csepp Figyelem Alapítványtól. A cukormentes tortához tartozó további tájékoztató információkról következő hírlevelünkben küldünk értesítést.

A mai napig regisztrált tagjainknak a torta táblákat a mai és a holnapi napon postázzuk. Az ezt követően jelentkezőknek a jövő hét folyamán tudjuk a táblákat küldeni.

FIGYELEM! A tortákat 2019. augusztus 18. vasárnaptól szabad árulni! Nem igazak azok az interneten és közösségi oldalakon terjedő információk, hogy a tortákat már szombattól lehet forgalmazni!

Kérjük, hogy a plakátokat tegyék ki üzletükben és az általunk küldött hivatalos torta táblákat használják az értékesítéshez.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy ezen a héten az augusztus 8. csütörtök 16:00 óráig jelentkező tagjainknak tudunk felhasználónevet és jelszót küldeni. Az ezt követően regisztrálóknak csak augusztus 12-én hétfőn tudjuk elküldeni a hozzáférési adatokat.

Augusztus 10-én szombaton az iroda zárva tart.

Hozzáférési adatokat csak azon tagjainknak adunk, akiknek a kiszámlázott tagdíja rendezve van, ezt kérjük ellenőrizzék a jelentkezésük elküldése előtt.

Vissza a tetejére