MAGYAR CUKRÁSZ IPAROSOK ORSZÁGOS IPARTESTÜLETE

Andrea Giannoneag pasticceria andrea giannone

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete tovább folytatja azon célkitűzését, hogy tagjaival megismertesse az európai gasztronómiát, ezen belül is cukrászatot. A meghívott külföldi mesterek látásmódja, munkastílusának és elkötelezettségének megismerése megerősítheti azon törekvéseinket, hogy egyre több magyar cukrász legyen büszke szakmájára és modern szemlélettel ápolja a hagyományokat.

ANDREA GIANNONE szicíliai cukrászmester 2020. február második felében tart Budapesten mesterkurzust az Ipartestület tanműhelyében. (Tervezett időpont: 2020. február 17-18., hamarosan konkretizálódik)

A Scicliben dolgozó mester elkötelezett híve a tradíciók ápolásának. A tanfolyamon bemutatásra kerülő termékei (cannoli, édes és sós croissant, briós, mandulás kekszek) a régió jellegzetességei, így olyan ízekbe nyerünk bepillantást, amely sikeresen ötvözte a történelmi mór, spanyol és az európai kontinens stílusait.

A tanfolyami részvételi lehetőségére nincs megkötés, bárki jelentkezhet, aki ipartestületi tag.

A részvételt a tanfolyam díjának befizetési sorrendje határozza meg, max. 25 főt tudunk fogadni.

A résztvevők oklevelet kapnak a tanfolyamról.

A tanfolyam díja: 95.000,- Ft + 27% ÁFA = 120.650,- Ft

Jelentkezéseket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen várjuk.

Kérdéseikre telefonon Vojtek Éva ad felvilágosítást a +36-30-912-35-11 telefonszámon.

Vissza a tetejére