MAGYAR CUKRÁSZ IPARTESTÜLET

Sirha banner 580

Pataki János emlékverseny versenykiírás felnőtt és tanuló kategóriákban - Sirha Budapest 2022

sirha 550x100 20220201 banner

- Tortadíszítés és cukrász artisztikai verseny felnőtt és tanuló kategóriákban

 - Cukorvirág kompozíció verseny

Tisztelt Kollégák és Tanulók!

A Magyar Cukrász Ipartestület idén negyedik alkalommal rendezi meg a Pataki János Emlékversenyt tanulók és felnőttek részére, tortadíszítés, artisztika és cukorvirág kategóriában.

Szeretnénk, ha minél több szakmáját szerető kolléga és leendő kolléga venne részt a versenyen, összemérné tudását egy igényes, nemzetközi szakkiállítás keretében megrendezett, a nagyközönség számára is látványos versenyen, ahol a kimagasló magyar cukrászatot tudjuk együtt népszerűsíteni.

ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ

A verseny 2022. március 22-én kerül megrendezésre a Magyar Cukrász Ipartestület gondozásában, a SIRHA Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HORECA Szakkiállítás keretein belül, melynek a HUNGEXPO „A, G, és F” pavilonja ad helyet. A verseny az „F” pavilonban kerül megrendezésre, melyben várhatóan több mint 20.000 látogató tekintheti majd meg a kiállított versenymunkákat.

Nevezési határidő: 2022. március 10.

A részletes versenykiírás és a nevezési lapok a cikk alján letölthetők.

A nevezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk, mindösszesen 40 versenymunka nevezését tudjuk fogadni!

DÍJAZÁS

A versenymunkák értékelése a nemzetközileg elfogadott pontozás alapján történik – arany–ezüst–bronzérmek és oklevél minősítések formájában. A kiemelkedő munkák készítői különdíjban is részesülnek.

A verseny támogatói:

Ireks DD Gelatop        Dia Wellness m GEL Hungary Kft         Debic logo remekmu szuletik       Goodwill logo modositott félköríves       Master Martini transparent logo

Támogatóink értékes különdíjakat ajánlottak fel:

 

KÜLÖNDÍJAK:

  • Az IREKS-STAMAG Kft. felajánlásában a „Felnőtt kategóriák” legmagasabb pontszámot elérő aranyérmes versenyzői nettó 100.000 Ft értékű Ajándékutalványt nyernek, mely az IREKS-STAMAG Kft. által forgalmazott termékekre váltható be.
  • Kategóriától függetlenül, a zsűri döntése alapján, a GOODWILL NATIONAL TRADING Kft. jóvoltából két napos Csokoládé Akadémia tanfolyamon való részvételi lehetőséget kap 120.000,- Ft értékben különdíjként a leginnovatívabb, legkreatívabb versenymunka megalkotója.
  • Az M-GEL HUNGARY Kft. felajánlásában, a „Felnőtt Tortadíszítés” kategóriában legmagasabb pontszámot elérő versenyző 50.000,- Ft, a második és harmadik legmagasabb pontszámot elérő versenyzők 25.000 - 25.000,- Ft értékű Ajándékutalványt vehetnek át, mely az M-GEL HUNGARY Kft. által gyártott termékekre váltható be.
  • A MASTER MARTINI HUNGARY Kft. felajánlásában a „Felnőtt Artisztika” kategóriában a legmagasabb pontszámot elérő aranyérmes versenyző 50.000,- Ft értékű alapanyag csomagot nyer.
  • A DEBIC felajánlásában kategóriától függetlenül a legmagasabb pontszámot elérő „Tanuló” versenyző a DEBIC márkanagykövete, Menyhárt Attila mesterkurzusán vehet részt, valamint 30.000,- Ft értékű termékcsomag ajándékban részesül.
  • A „Tanuló” kategóriákban legmagasabb pontszámot elérő versenyzők Borbély Béla – Mestercukrász című szakkönyvét vehetik át az Ipartestület felajánlásában.
  • Az IREKS-STAMAG Kft. felajánlásában a versenyen résztvevő minden „Tanuló” versenyző ajándékcsomagot vehet át.

Kérjük, olvassák el figyelmesen a részletes versenykiírást!

Várjuk a Kedves Kollégák és Tanulók jelentkezését!

 

Ireks kiemelt

 

Parola 

 

Nissan oldalra

 

 

Sanremo oldalra 

 

Bulfoni

 Debic

 Goodwill oldalra

 

Gyertyakovács jobbra

 

 Zeelandia

 

 

MasterMartini oldalra

 

Progép oldalra

 

König oldalra 

 

Andretti

 

 Dawn_oldalra.jpg

kEN

 

 Robotcoupe

 

Assist trend 

 

Martinbraun

Vissza a tetejére