MAGYAR CUKRÁSZ IPARTESTÜLET

Sirha banner 580

MOT logo W

A Magyar Cukrász Ipartestület 2022. évre is meghirdeti a „Magyarország Tortája” versenyt.

A pályázat továbbra is nyitott, az Ipartestület rendes tagjain kívül is nevezhetnek cukrászdák, vendéglátó tevékenységet folytató vállalkozások. Magánszemélyek nevezését nem tudjuk fogadni. Minden versenyző maximum 2 db tortával nevezhet.

A nevezési díj ipartestületi tagok számára 12.000 Ft + ÁFA / torta (bruttó 15.240 Ft).

Nem ipartestületi tagok számára a nevezési díj 50.000 Ft + ÁFA / torta (bruttó 63.500 Ft).

Új, kreatív ötletek mellett, a magyar cukrászat hagyományain alapuló, főként magyar alapanyagokra épülő, az Államalapítás ünnepéhez méltó tortákat várunk. Felhívjuk a nevezők figyelmét, hogy a verseny egyik célja, hogy új magyar receptek és sütemények keletkezzenek.

Nevezései határidő: 2022. március 13.

A nevezéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk.

A teljes és részletes versenykiírás és a nevezési lap alább letölthető. Kérjük, figyelmesen olvassák el a részletes versenykiírást, mert az több ponton változott a korábbi évekhez képest!

A beérkezett nevezések sorrendjében összesen 30 db torta nevezését tudjuk fogadni!

 

A Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. Különdíjként idén is felajánl egy kézzel rajzolt és festett, nagy értékű, egyedi tortatartó tálat a győztesnek.

A második és a harmadik helyezett is kap kupát és oklevelet az Ipartestülettől, valamint egy értékes szakmai tanfolyamon való részvételi lehetőséget.

A 2020-ban alapított Hagyományőrző Különdíjat idén is meghirdetjük. A Zsűri döntése alapján az a pályázó kaphatja meg a díjat, aki a magyar cukrászat hagyományait legjobban megjeleníti a nevezett termékében.

Az öt továbbjutó torta kiválasztását terveink szerint a SIRHA Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HORECA kiállítás keretében tartjuk, 2022. március 23-án. A zsűrizés élőben a szakmai közönség előtt zajlik. Minden nevezett torta vitrinekben ki lesz állítva, a versenyzők és a látogatók is láthatják, hallhatják a versenymunkák értékelését. Az értékeléskor a nevezett torták készítői sem a zsűri, sem a közönség előtt nem ismertek.

Várjuk a Kedves Kollégák nevezését!

 

Ireks kiemelt

 

Parola 

 

Nissan oldalra

 

 

Sanremo oldalra 

 

Bulfoni

 Debic

 Goodwill oldalra

 

Gyertyakovács jobbra

 

 Zeelandia

 

 

MasterMartini oldalra

 

Progép oldalra

 

König oldalra 

 

Andretti

 

 Dawn_oldalra.jpg

kEN

 

 Robotcoupe

 

Assist trend 

 

Martinbraun

Vissza a tetejére